Mustaa ja haaveilua


Täällä on mielessä pyörinyt kesän kunniaksi lomamatkat ja tietysti Rodos. Taas koen sen jokakesäisen ilmiön, eksyn kreikka.nettiin päivittäin ja selailen kaikkia mahdollisia kuvia ja blogeja.. 

Lisäksi täällä ollaan oltu työn touhussa. Pikku sneak peak: 


Saunasta lisää kuvia sen valmistuttua. Lauteet on jo kahteen kertaan vahatut, mutta seinät ja katto ja lattiasuojat pitää vielä toiseen kertaan vahata. Tästä tulee ihana!Kyseessähän on siis pihasauna (meillä on kaksi saunaa). Tässä muutama kuva saunakämpästä, missä on kiva hillua pyyhe päällä ja saunajuoma kädessä :D
Kuvasin ainoastaan seiniä ihan sen vuoksi, että kyseinen huone on nyt toiminut varastona ja lattiat on täynnä Ikean vaatekaappeja palasina (jep, edelleen..), mattoja, vaatehuoneeseen ostamiani verkkokoreja ja muuta. 


Niitä hetkiä odotellessa, kun saamme uudet vaatekaapit kasaan


 ja verkkokorit vaatehuoneeseen!

7 kommenttia

Päpä kirjoitti...

Kivalta näyttää! Pihasauna olis pop. Ollaan vähän puhuttu sivulauseissa, et semmoisen vois rakentaa, mutta saa nyt nähdä. Ehkä joskus sitten 20 vuoden päästä. :D
Laita ihmeessä lisäkuvia, kun saatte homman valmiiks. :)

Miia kirjoitti...

Turhan harvoin tuolla kyllä tulee käytyä. Oon käyny nyt kerran sinä 4 vuotena kun ollaan täs asuttu.. Upsis. Joo täytyy laittaa :) Nyt se näyttää lähinnä tummanruskealta, vaikka musta olis tarkoitus tulla..

Sirkka kirjoitti...

Huippu! Täynnä tunnelmaa tummassa saunassa ja kiva kun saunassa on ikkuna ja että sauna on pihalla, ainakin toinen:) Itse varmaan kävisin pihasaunassa enemmän!
Julisteet ja kaikki vanha tavarat on myös mielenkiintoista katseltavaa ja noi vanhat pullot selä kahvilyllyt sopivat hyvin hyllyille! Vanhoja lyhtyjä sinne vois laittaa...

Eena kirjoitti...

Aivan loistava sauna! Tutkimusretkellä uudessa blogissa, klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja Eenalle tervetuloa! Toivottavasti saadaan tunnelmallinen sauna aikaiseksi, vielä kun sen saisi viimeisteltyä :) Joutuu hakea luultavasti vielä yhden tai kaksi purkkia vahaa. Lyhtyjä ajattelin seinille, kun tällä hetkellä siellä on ollut kynttilöitä lautasilla ja tarjottimilla pitkin lauteita.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pihasauna! Meillä on vain pikkuruinen sisäsauna, mutta sekin on tummaksi vahattu ja mielestäni oikein tunnelmallinen niin :-). Kaikki nuo vanhat esineet tuovat mukavasti persoonallisutta saunaanne!

Miia kirjoitti...

Voi kiitos :)