Neljä K:ta

En sitten päässyt kyseiseen kouluun. Tuli ilmoitus, että koska en ollut työtön tai työttömyysuhan alla, minua ei valittu. Vaikka erikseen soitin työkkäriin, että laittavat hakemukseeni tuosta työttömyysuhasta. Ei huvittaisi kyllä asioida koko laitoksen kanssa, kun se on aina sellaista takkua ja säätämistä. Hain nyt uudelleen samaan koulutukseen eri paikkakunnalle, pitäkää siis edelleen peukkuja :)


Taas alkaa pikkuhiljaa kevättää ihan hulluna! Vaikka lunta satelee kaikenaikaa ja tuulee niin että lumivallit tukkivat kaikki peltotiet ja lenkkipaikat on hakusessa, kyllä se kevät sieltä tulee!! Kevät on ihanaa aikaa, kun kaikki alkaa vihertää ja tuoksua keväälle. Tietää ettei kesä ole enää kaukana.


[kuvat: pinterest]


Löysinhän jo kuukausi sitten pajunkissojakin! Enemmän kuitenkin odottelen sitä aikaa, kun on illalla ja yölläkin valoisaa, kun lenkkeilee tai pyöräilee koirien kanssa eikä kuulu muuta kuin hyönteisten pörinää ja koirien läähätystä. Kun aurinko laskee ja ulkona on ihan lämmintä vielä. Kesä <3


Sähköpostissa oli tänään kiva yllätys kun Anna otti yhteyttä ja kertoi lukeneensa täältä, että pitäisin mielelläni Perfect Home kutsut, kunhan tuotteiden esittelijä löytyy ja Anna on aloittanut esittelemään tuotteita täällä Etelä-Pohjanmaalla. Joten keväämmällä siis tiedossa toivon mukaan sisustuskutsuja!


[kuvat täältä]


Lisää kuvia voit käydä katsomassa Perfect Homen sivuilta: http://www.perfecthome.se/

2 kommenttia

Jujuliini kirjoitti...

Lykkyä tykö opiskelupaikan saantiin:)!

Miia kirjoitti...

tänks :)