Koti-ilta kynttilöiden kanssa

Maanantait on aina vähän tälläisiä.. tympeitä. Viikko on alussa ja vielä mooonta päivää töitä. Sunnuntaiöisin menee nukkumiset aina pipariksi ja koko maanantai menee ihan sumussa.Tänään T:llä oli kuitenkin synttärit ja porhalsin töistä päin ostamaan sille lahjaa :) Hän oli puhellut kahvakuulasta ja uusista verkkareista joskus ennemmin ja olin korva tarkkana, joten kävin nyt hakemassa ne. Verkkareihin ostin lahjakortin, saa valita itse mieleisensä. Olisin ostanut myös Sami Hedbergin stand up-keikalle liput, mutta se oli loppuunmyyty. 


Tässä illalla tulikin yllärinä T:n kummitäti kahville ja T:n ystävä tuli pian samaan kahvipöytään. Eilen kävi muutama ystävä kahvittelemassa. Ensimmäistä kertaa tein marsipaanipäällysteisen kakun ja arvatkaas mitä! En ottanut siitä ainuttakaan kuvaa! Hitto :D Hyvää se kuitenkin oli :D Väliin laitoin mansikkarahkaa ja banaania. Lisäksi tarjolla oli dumlemuffinsseja ja kaupan pakastealtaasta ostettuja lihapasteijoita sekä Jaffa-keksejä.


Yritin piristää maanantai-iltaani, jota muuten vietän tässä Colin Farrellin ja Jamie Foxxin kanssa ja laittelin hiukan kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Kävin napsimassa muutaman kuvan.
Sisällä on paljon muitakin kynttilöitä, mutta olen kuvannut ne jo niin moneen kertaan, että jätin tällä kertaa väliin :)


Ulkona näyttää tältä:
Pilttipurkit ovat häihimme askartelemiamme koristeita :)
Sumuinen kotikatumme :)
Loppuun vielä pari kuvaa Annalta ostamastani meikkauspöydästä, jonka maalasin.
Meikkipöytä etsiskelee vielä paikkaansa. Luultavasti jää tuohon, mutta nuo ikean peilit tuolta takaa siirretään muualle. Makuuhuoneessa ei oikein ole muualla sille hyvää paikkaa. Tuolla oli kamala sotku, yritin niitä pahimpia sotkuja rajata kuvista pois, joten pahoittelen :D
Mii laiks <3
 Mitä sinun maanantaihisi kuuluu? 
Mä jatkan maanantain viettoa Miami Vicen kanssa :)

9 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Ei pahat seuralaiset näin maanantai-iltana :)

aNNa kirjoitti...

Kylläpä muuttui peilipöytä edukseen!!! Mulle on varattu mun mumman oma kotikotona ..en malta odottaa etä sen joskus sieltä saan :)

Mun maanantai oli tehty koulutehtävistä, tenttiin lukemisesta, tytön muskarista, lasten kanssa touhailusta ja illalla omasta ajasta ja blogin päivittämisestä :)

Miia kirjoitti...

Maanvaiva, ei todellakaan ;D Anna, oi <3 Vielä kun sais ton oikeelle paikalle ja käyttöönkin :)) Kivalta kuulostaa sunkin päivä (jos ei lasketa koulutehtäviä ja tenttiin lukemista xD)

katjuska kirjoitti...

Ihania nuo pilttipurkkilyhdyt :)

Miia kirjoitti...

kiitos :)

Babelin Nikkari kirjoitti...

Perjantaina vastailen, tai oikeestaan kyselen, että sulla on tuossa yhdessä kuvassa sipsu. Onko sullakin orava?

Miia kirjoitti...

Joo on :) itseasias kommentoinkin sulle päivällä mutta taisin kommentoida uudesta sähköpostiosotteesta enkä saa sinne näkymään tätä blogia :)

Babelin Nikkari kirjoitti...

Mä tulin sen sun kommentin polkua tänne kurkkaamaan sun blogia, mutta en sitten huomannut sun valikkoa vasurissa selaimen hitauden vuoksi. Meillä tuo sipsu on 1,5 vuotias ukko, joka on tähän vuodenaikaan hyvin uninen, hyvä kun pesämökistään tulee ulos. Tossa alkusyksystä tyyppi oli sietämättömän kiukkuinen, pyrki sormille puremaan, vaikka normaalisti on todella kesy ja leppoisa. Talvivarastostressiä, mutta se on mennyt jo ohi. Nyt on ainoastaan uninen. Toiset on, toiset ei. Meidän sipsu on niitä talvitorkkujia. Tulee vaan syömään, juomaan ja vessaan. Ehkä jaksaa hetken olla mökkinsä katolla ja sitten taas kömpii nukkumaan. Viime vuonna oli ihan sama juttu.

Miia kirjoitti...

Sama juttu meillä. Viime vuonna täs kesän lopulla/syksyllä se hyökki mun naamaan kiinni useampiakin kertoja ja puri vaikka mihin ja nyt se on lähes kokoajan nukkumassa. Kyllä se sieltä taas heräilee sitten jossain vaiheessa :)