Koto ja sekalaista säpinää

Kuvia tältä viikolta.
[taas tukki joku ötö kuvaan :D]
Maalasin vihdoin Annalta saamani lipaston, en vaan ole saanut sitä sovitettua vielä mihinkään. Päivät tuntuu taas loppuvan kesken kun pimeä tulee niin aikaisin.


Ensi viikolla juhlistetaankin T:n 27-vuotissynttäreitä maanantaina, tiistaina mulla on parturi ja ripsihuolto, keskiviikkona pidetään sisustuskutsut luonani. Loppuviikosta täytyy varmaankin taas soittaa Vilille eläinlääkäriä, sillä ei meinaa ääni kulkea.. Pelkkää vinkunaa vaan tulee kun se yrittää laulaa :/ Pari viikkoa sitten käytiin samasta asiasta ja saatiin antibioottikuuri, mutta ei se parantunut. 


3 kommenttia

Marge kirjoitti...

Ai, täälläkin kotoillaan..;D
Olipas tosi kiva löytää viestisi kautta luoksesi!:)
Oikein kivalta vaikuttava blogi, jonne tulen taas uudestaan visiitille:)
Kotoisaa viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Hienoja kuvia!Nuo paperilhydyt on ihania,mä menin ihan liian myöhään niitä ostamaan,ei ainuttakaan valkoista enää jäljellä!:P

Käytkö Lauralla ripsihuollossa vai missä?Kävin kans juts keskiviikkona!Taas kelpaa!:D

Kivaa viikonloppua!

Miia kirjoitti...

Marge tervetuloa ja kivaa viikonloppua! Niina,no höh. Varmaan menee kyl vauhdilla.. noi reikäset mitkä katosta roikkuu, tilasin ebaysta häihin :)

En käyny Lauralla kun täälä http://www.facebook.com/#!/pages/Parturi-Kampaamo-Sanna-Knuuttila/165952816778523 :) Oon käyny Sannalla jo muutaman vuoden parturis ja nyt se laittaa ripsiäkin :)