Remppaa ja pihaa..

Heiluin kameran kanssa vähän pihalla. 


Loppuviikosta saatiin multakasa uuden nurmikon tekemistä varten. 


Tähän on nyt istutettu uusi nurmikko. Toivottavasti kasvaa nopeaan!
Pensas jouduttiin siirtämään kaivamisen tieltä ja nyt se aikoo kuolla. Katsotaan, josko se ensi vuonna heräisi henkiin..
Muutama viikko sitten revittiin edellinen köynnös pois, kun se oli niin huonona ja istutettiin tilalle villiviiniä. 
Kukkapenkki on saanut olla aika lailla luonnontilassa koko kesän, mutta kyllä siellä joku kukkii :) Istutimme nurmikkoa myös tuonne taka-alalle, kun nurmikko meni huonoksi siitä männyn kaatamisen yhteydessä.


Tästä se mänty lähti. Nyt juhannuksen jälkeen olisi tarkoitus tilata roskalava pihaan ja tyhjentää tuo romukasa tuolta koirien häkin takaa.
Syreeni kukkii vielä ja tuoksuu ihanalle


Jasmiinipensaat alkavat myös kukkia pikkuhiljaa <3


...ja sitten remonttikuvia. Muutamaan viikkoon ei ole nyt tapahtunut mitään sisällä. Tänään aion maalailla toiseen kertaan yläkerran ovet ja alakerrassa varastotilaa.
Tuonne oikeaan reunaan ja rappusten alle tulee siis varastotilaa, hyllyjä ja muuta. Rappusetkin täytyisi maalata..
Ovet on sutaistu vasta kerran maalin lopuilla. Tänään on hyvä päivä maalailla, kun ulkonakaan ei ole niin kuuma. Toisesta kattolampusta meni jo kupu rikki.. Onneksi ei ollut kovin kallis lamppu. Seinälamppu puuttuu vielä tuosta portaiden päädystä, ei vaan millään meinaa löytyä mitään kivaa lamppua!
Tässä näkyy tuo lamppu ja tapettia paremmin. Kattoon tulee vielä mahdollisesti sellaiset "feikkiparrut", koska hiomajäljet näkyy vähän turhan hyvin..
Vaatehuone on maalattu, oviin edelleen etsiskellään riittävän pitkiä kiskoja..


Tässä menneellä viikolla kävi sellainenkin ylläri, että jouduimme purkaa lattian keittiön ja olohuoneen välistä, kun putki alkoi vuotaa talon alle. Onneksi mies sattui siellä olemaan ja huomasi heti vuodon, joten kauaa ei ehtinyt vuotaa.  Lattian avattuaan T totesi, ettei viemäriputkessa ollut tiivistettä ollenkaan.. Näitä vanhojen talojen ihania yllätyksiä :) Nyt on kuitenkin lattia takaisin koossa ja putkessa tiiviste paikallaan. Laminaattiakin oli varastossa vielä jäljellä.


Loppuun pari vauhdikasta kuvaa Orkusta :) On muuten vaikea ottaa kuvaa tuolla pikkukameralla, niin vauhdikkaasti se liikkuu paikasta toiseen..
Pesulla :)


Nyt on lomat lusittu ja huomenna jatkuu työt. Plääh. Olisin voinut lomailla koko kesän... 

6 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Siellähän ollaan oltu niin tehokkaita!!! Kaikki näyttää hyvältä :) Kävikö se kantojyrsijä? ;)

Miia kirjoitti...

Joo kävi! Kiitos vaan numerosta :)

Kirsi kirjoitti...

Jee, uusia kuvia rempasta & pihasta! :) Kivalta näyttää! Tulen sitten tarkastuskäynnille viikonloppuna ;)

Miia kirjoitti...

Joo tervetuloa :))

Cato kirjoitti...

Teillä näköjään riittää puuhaa niin sisällä kuin ulkonakin, vähän niin kuin meilläkin :) Ja tosi hienoa jälkeä olette saaneet aikaiseksi!! Me ollaan muuten mietitty tota samaa "tiilitapettia" eteiseen. Ensin haluttiin koristekiveä mutta se ei mahdu patterin taakse joten tuo saisi toimittaa kiven/tiilen virkaa :) Tai oikeastaan ihan eka halusin kaivaa tiiliseinän esiin laastin alta mutta kaikki oli sitä mieltä, että se on niin huonossa kunnossa ja ruma ettei se kannata :(

Miia kirjoitti...

Cato, voi tiiliseinä ois maailman ihanin <3 Toi on kyllä kivaa tapettia :) ja se semmonen punanenkin tiilitapetti on hauskan näköstä ainaki pienillä aloilla :) Juu ei täältä tekeminen lopu, kuhan rahat piisais kaikkeen ;D