Tänään

täällä on tapahtunut kummia. T on viikot edelleen töissä Helsingissä. Soitin eilen eräälle miehelle, että tulisi kaatamaan meiltä yhden ison männyn, joka varjostaa terassia ja sotkee hulluna. Tänään sitten jo alkoi tapahtua..


Tässä alkutilanne. Mänty on kuvassa oikealla, siitä roikkuvassa keinussa heiluu veljeni..


Tässä aika epäselvä kuva roskan määrästä..
Tällaiseksi se jäi 2,5h työnteon jälkeen: 
Harmi, ettei tullut otettua kuvaa siitä, miltä se näytti heti kaatamisen jälkeen. Tuota roskaa oli isot kasat tuohon oikealla näkyvälle tielle saakka ja tielläkin oli oksia. T ei tiedä ollenkaan, että hoidin tuon puunkaadon ja toivoisinkin, että saisin pihan mahdollisimman siistiksi ennen kuin hän tulee torstaina. Mutta eihän tässä ihmeitä ehdi. Veljeni tulee huomenna taas auttelemaan ja ajattelin kysyä, jos T:n isä tulisi tuon lopun kannon sahaamaan. Kaikki lähellä asuvat siis kökkään huomenna ;)


Nyt jo lihaksia särkee kaikesta oksimisesta, en edes uskalla ajatella miltä tuntuu huomenna! Uskalsin vaan käyttää sirkkeliäkin, vaikka sitä vähän mietin, miten käy.. Eilen nimittäin grilli leiskahti kasvoilleni, hiukset paloi ja kulmakarvat osaksi. Onneksi ei niin pahasti, etteikö sitä saisi peitettyä ja luojan kiitos hiukset olivat kiinni!!!!


Tässä vielä piristykseksi kuva ihanasta ruukkukallasta, minkä äiti osti mun nimppariksi :)


Orkideakin on pysynyt hengissä jo naistenpäivästä saakka (!), tosin eilen juuri eräs kukka leijaili maahan...
2 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Heii, sielläkin on oltu puunkaato hommissa :) Jos haluat ni voin antaa sulle saman kantojyrsijän numeron ku mikä meillä kävi. 10 minuuttia ja kannon jämä oli poissa ..ja koko lysti maksoi 30e. Siis tietty sill äoletuksella ettei teillä tai lähipiirissä oo värkkiä millä sen pois saa ;)

Hui tuota grillin kanssa kohtaamista!!! Onneksi ei käyny pahemmin!

Miia kirjoitti...

Voi joo, laita sähköpostiin! Ois huippuu! Oliko teillä iso se kanto? Tosi halpa, mä kyl kuulin siitä kantojyrsijäjutusta mut oon olettanu et se on sikakallis.. :O