Lauantai-iltaa

Täällä lauantai-ilta on sujunut lepposissa merkeissä. Päivällä kävin lenkillä ja kittasin ja hioin vähän yläkerrassa. Illalla mentiin elokuviin kaveripariskunnan kanssa katsomaan Just go with it, oli kyllä kehumisen arvoinen elokuva! Pitkästä aikaa oikeesti nauratti joku komedia. 


Iltasanomat kertoo kyseisestä elokuvasta näin:


"Jennifer Aniston ja Adam Sandler nähdään  Just Go With It -komedian pääosissa.
Adam Sandlerin näyttelemä sitoutumista pelkäävä plastiikkakirurgi iskee naisia "sormus" sormessa Just Go With It -elokuvassa.Ihania neitokaisia riittää, mutta yksi on ylitse muiden ja tämän valloittamiseen tarvitaan monimutkaisempi suunnitelma: valeliitossa elävä naissankari tarvitsee vale-eron ja kuvaan astuu nyt lääkärin assistentti, jota esittää Jennifer Aniston. Arvata saattaa, että kimurantteja tilanteita riittää."


Trailerin pääsette katsomaan tästä. Näköjään kyseinen elokuva oli jokaisessa arvostelussa lytätty, mutta tuolla ainakin elokuvasali nauroi oikein tosissaan :) Nykyään yleensä nämä "komediat" ovat sellaista romanttista höttöä ja olihan tässäkin sitä, mutta sai myös nauraa. 


Elokuvan jälkeen kävimme syömässä Seinäjoelle avatussa Välimeren ravintolassa, jossa ruoka oli huippua!


Ilta oli siis ihan loistava :) Ilmatkin ovat suosineet ja lenkkeily on mahtavaa näillä säillä! Mitä sun lauantaihin kuuluu?

2 kommenttia

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Pitääpä pistää leffa muistiin.
Remppatunnelmia on kiva seurailla muidenkin kotoa.Teille on varmaankin tulossa viehko vinttikamari. Meiltä löytyy samanmoista vinokattoa. Ensin ihan katselinkin, että meilläkös sitä ollaan?;)
Tsemiä puuhasteluun, kyllä siitä hyvä tulee.
Terkkusin wessaremppaporukalta

Miia kirjoitti...

Hih :)