Easybleach

Ostin tässä vähän aikaa sitten hampaidenvalkaisuainetta Easybleachia ja eilen sitten sitä kokeilin. Tilasin sen kyseisen linkin kautta ja sain heti Sirkeltä vastauksen kun etukäteen kyselin tuotteesta. Sirke lupasi myös 100% sähköposti- ja puhelintuen ja tuotteesta saa rahansa takaisin, jos ei ole tyytyväinen (7pv:n sisällä toimituksesta).


Vaikutusajan sai itse valita, suositeltiin aloittamaan 15-30 minuutista.


Tein eilen itselleni muotit ja onnistuin heti ekalla kerralla.


 Laitoin geelin hampaisiin ja muotit suuhun ja istuin kuin Rocky Balboa hammassuoja suussa puolisen tuntia sohvalla. Olin vähän epäileväinen, toimiiko noin halpa tuote ja muutama kaverikin sitä epäili. Mutta toimi! Puolessa tunnissa hampaani vaalenivat yhden asteen verran :)  Tuotetta oli todella runsaasti ja se säilyy jääkaapissa kaksi vuotta.  Voin siis todellakin kehua Easybleachia yhden kokeilukerran jälkeen!


Ei vihlonut, eikä maistunut pahalta. Vähän poltteli, kun geeliä jäi ikeniin (ohjeissa neuvottiinkin pyyhkimään ylimääräiset ikenistä pois), mutta muuten oli todella helppo ja mukava käyttää! Pitää jatkaa tänään kokeiluja :)

2 kommenttia

Minna kirjoitti...

Minäkin olen harkinnut hampaiden valkaisua, mutta en sitten tiedä osaisinko käyttää noita kotivalkaisutuotteita kunnolla.

Varmaan pitää säästää rahaa kunnon vastaanottovalkaisuun, ettei sit käy huonosti :)

Miia kirjoitti...

Näitä on ainakin tosi helppo käyttää, muita en oo kokeillutkaan :) aattelin et ois hankala tehdä ne muotit suuhun mut ei ollu :)

Kyllähän ne varmasti hammaslääkärillä tulis tehtyä kunnolla :)