Varttia vaille kesä

Kevät alkaa tulla pikku hiljaa. Kadut pölisee hiekasta, takapihan nurmikko on aamuisin kostea ja vihreä, pehmisautot ovat parkkeeranneet p-paikoille. Lenkillä ollessa voi kuunnella lintujen laulua ja huomaa kuinka hiljaista talvella olikaan. Aurinko paistaa aamulla kasvoille herätessä. Koirat ovat lenkin jälkeen kuraisia ja pölyisiä, sekä levittävät karvojaan joka paikkaan. Tämä tosin on meillä ihan ympärivuotista.


Tuntuu kuin alkaisi itsekin herätä talviunilta, pikkuhiljaa jaksaa taas tehdä enemmän ja touhuta pihallakin, kun ei ole kylmä. Talvivaatteet vaihtuvat kevät- ja kesävaatteisiin. Kohta saakin alkaa jännittää, koska kukat alkavat työntyä maasta esiin.
Tänään olisi tarkoitus alkaa laittaa terassia kuntoon, sekä siivoilla pihaa muutenkin. Meidän pihallamme oleilevat edelleen lumikolat ja-lapiot, takapihalla lojuu koirien jättämiä pommeja ja kepinpaloja sekä muutama uutena vuotena hautautunut raketintikku. Aurinkokin paistaa jo niin lämpimästi, että melkein voisi kuvitella vievänsä pyykit ulos kuivumaan... ehkei sentään ihan vielä. Se on kesä ennenkuin huomaakaan!
Sisustuskuume jyllää edelleen, mutta nyt ei oo varaa ostella mitään "turhuuksia", että saamme säästettyä Kreikkaan. Halpoja ja kirppisostoksia ei lasketa. Sen reissun jälkeen säästämmekin ilmalämpöpumppuun, saimme 800€ sähkölaskut tässä kevään iloksemme vielä. Vanhan talon iloja :)
Grillikausikin pitäisi pikapuoliin avata, mutta taisi kaasu loppua viime vuonna. Ehkäpä viikonloppuna sitten jos ennätän saada pihaa vähän nätimpään ilmeeseen. Joko sinä olet grillannut tälle vuotta? Viime vuonna koirat uivat ensimmäisen kerran 29.4., saa nähdä päästäisiinkö tänä vuonna samaan..


Nyt menen vielä muutamaksi tunniksi töiden touhuun ja odotan kotiinpääsyä :) Oikein ihanaa viikkoa teille kaikille!

3 kommenttia

Marika kirjoitti...

Heipsan! Minä olen muuttamassa karvaisesta elämästä uuteen blogiin - taas kerran! :D

Tervetuloa mukaan! :)
http://huiskula.blogspot.com/

pioni kirjoitti...

Ei olla vielä grillattu, mutta viime viikonloppuna juotiin päiväkahvit terassilla.
Ja nyt sataa lunta...

Miia kirjoitti...

Täälä satoi kans aamulla lunta mutta loppupäivän onkin paistanut aurinko :) Marika tullaan!