Maalattu ruokaryhmäKesän tullen sitä kaipaa väriä ja valoa ympärilleen enemmän ja enemmän. Kipaisin tässä eräänä päivänä uudelleen Vaasan Loftetiin Annie Sloanin kalkkimaalia hakemaan ja pääsin tuumasta toimeen keittiön ruokaryhmän kanssa. Se on jo jonkin aikaa ollut ainut pähkinänvärinen huonekalu tässä taloudessa ja nyt sekin sai uuden ilmeen.

Pöydän tumman värin vuoksi maali ei peittänyt kerrasta, vaan tarvittiin kaksi kerrosta. Pohdittiin Loftetin Nansin kanssa, riittääkö yksi litran purkki ja sovittiin, että tilaan lisää jos ei riitä. No, ei se riittänyt kun oli paljon yksityiskohtia maalattavaksi, mutta en sitten jaksanut odottaa ruokaryhmän valmistumista, joten maalasin "muuten vain" ostamillani maaleilla kaksi viimeistä tuolia. Värit ovat siis nimeltään Barcelona Orange ja Provence. Ihan hauskat väriläiskät, varsinkin tuo Provence on upea väri.

Aika vauhdilla maalailin ja sainkin samana päivänä kaikki maalattua kahteen kertaan maalin nopean kuivumisajan vuoksi. Käsi väsyi kovasti jo lopussa ja nyt jälkikäteen katseltuna ei maalausjälki olekaan ihan tarkkaa. Kelpaa kuitenkin mulle :) Ihana maali kun saa näin nopeasti uutta pintaa aikaiseksi, eikä tarvitse turhia hiomisia!

Ikkuna on jo kertaalleen pesty tänä keväänä, pitää näköjään ryhtyä uudelleen ikkunanpesupuuhiin..

Pöydän kannen ja tuolien istuinosat sudin Kiva kalustelakalla pariin kertaan ja muut osat vahasin Annie Sloan Clear Waxilla. Keittiöstä tuli ihanan valoisa. Mitä pidätte muutoksesta? 

9 kommenttia

Niina / Ideatasku kirjoitti...

Wau! Näyttää todella kivalle <3

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Marika - Kotini on helmeni kirjoitti...

Maaleilla saa paljon muutosta aikaan näppärästi. Hienot tuli. ☺

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Kerrassaan upea muutos :) Nuo eri väriset tuolit ovat kiva piriste ja lisä :)

Miia kirjoitti...

Marika, niinpä, ihan erilainen ilme koko keittiössä! Kiitti!

Jani, kiitos :) Mä kanssa tykkään, vaikka se ei ensin ollutkaan tarkoitus :D

Tuulia kirjoitti...

Aivan ihana uudistus! Uusi on raikkaan näköinen :)

Miia kirjoitti...

Kiitos, tykkään kans :)

Suvikukkasia kirjoitti...

Ihanat tuolit!
Onko sulla ollut muuten käyttöä niille "viiniläistuoleille"? :)

Miia kirjoitti...

Kiitti :) joo ne on terassilla tällä hetkellä.