Keittiön halpa uudistus

Facebookin seuraajat tietävätkin, että jotain täällä on Dc Fixailtu, mutta mitä? 
No minäpäs näytän :)


Joo, keittiötähän täällä fiksaillaan! Kipaistiin Prismasta neljä rullaa dc fixiä ja ei muuta kuin hommiin. Nuo helpot tasot tuli nopsaan, mutta meidän keittiö ei oo ehkä ihan sieltä suorimmasta päästä ja hellan takana oleva koroke tuotti kovasti päänvaivaa. 


Nurkasta näkyy, että vähän on kuvaushetkellä ollut vielä vaiheessa mutta nyt on tuo hellan takanurkkakin fiksattu. Se oli niin ärsyttävä tehdä ja ei oo kovin kaunis, mutta en millään haluaisi alkaa sen kanssa uudelleen säätämään. Hella piti vetää pois paikoiltaan, että ylipäätään yletyin koko nurkkaan. Nyt se on sadasta miljoonasta eri pikku palasesta koottu hiuksia päästä raastaen. Kai se on pakko laittaa uusiksi, kun äitikin siitä mainitsi ;D 


Yks täysinäinen rulla on vielä ja nyt onkin mietinnässä kaappien ylä-ja alasokkelit ja tuo huuvan yläosa. Mitäpä niille tehdään? En tiedä pysyisikö tuossa huuvan yläosassa tarra ylipäätään kun hella kuumentaa siihen jonkinverran ja saisinko siihen fixiä edes nätisti laitettua. Vai kipaisenko valkoisen maalipurkin ja alan sutia huoletta? Oon melko varma, että sitten käykin niin, että tasot ovat valkoisia, kaapin ovet ovat vaniljan värisiä ja ylä-ja alasokkelit sekä huuva onkin jokin erisävyinen valkoinen.. En usko, että palaan kovin nopeasti noihin pyökin värisiin tasoihin, joten sen puolesta voisikin maalata.  Lattia tulee jossain välissä tätä vuotta vaihtumaan samaan harmaaseen mitä olkkarissa ja makkarissa. 

Kommentoikaa rakkaat lukijani, mitä teen noiden kanssa?

Tässä vielä muistin virkistämiseksi kuvat alkuperäisestä keittiöstä. Auttakaa naista mäessä!

5 kommenttia

Ninamaria kirjoitti...

Maalaa saman sävyisellä harmaalla, mikä lattiaan tulee.

Linda kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tuli paljon raikkaamman näköinen ja koko olemus sai ryhtiä :) Itse en sillä Dc-fixillä lähtisi kikkailemaan noita sokkeleita vaan sutisin kiltisti maalia pintaan. Joko valkoisella tai sitten jokin kiva tehosteväri toimisi myös! :)

Niina / Ideatasku kirjoitti...

Tosi valoisan näköinen tuli! Hyvältä näyttää!

Miia kirjoitti...

Ninamaria, sekin olis vaihtoehto :)

Linda Sofia, joo mä kanssa veikkaan että helpommalla pääsee kun maalaa. Oon muutenkin jo sotkenut noita ylälistoja kattoa maalaillessa :D

Niina, kiitti, tykkään kyllä itekin. Raikastui kovasti :) Joskus sitten ihan oikea keittiöremppa, mut tällä mennään siihen asti..

Sarkku kirjoitti...

Ihana keittiö. Tuo ikkunan "lauta" pääsee kyllä omalle idealistalle! :)