Pirkkojen joululahjat*

Perustaessamme Kotopirkot syyskuun lopulla emme osanneet aavistaakaan, että ennen vuodenvaihdetta meillä on lähes 5000 seuraajaa. Ihan mieletöntä! Kotopirkot syntyi nopeasti ajatuksenpoikasesta ja on kehittynyt tässä matkan varrella. Saimme mukaan 20 upeaa blogia, jotka uskoivat ideaamme ja joita ilman Kotopirkot ei olisi sellainen kuin se nyt on. 



Halusimme kiittää Kotopirkkoja kuluneesta syksystä, innoittavista ideoista ja huikeasta yhteistyöstä. Meille tarjoutui upea tilaisuus lähettää yllärinä kaikille Pirkoillemme (+pojille) Nevertexiltä saamamme lämmittävä lahja kylmiä ilmoja odotellessa. Pipot olivat hyvin laadukkaita ja plussana saimme pipoihin oman logomme. Itselleni on hankala löytää sopivan kokoista pipoa, aina se pussittaa jostain suunnasta tai roikkuu silmillä, mutta tämä pipo oli mullekin juuri sopiva. Nevertexiltä saa myös esimerkiksi käsineitä ja villahaalareita. Pipojen malleja on myös hurja määrä, joten sieltä löytyy varmat suosikit kaikille!



Kaksi blogia lopettaa Kotopirkoissa nyt vuoden vaihteessa ja saimme kolme uutta bloggaajaa mukaan. Toivotamme hyvää jatkoa Handmade by Heini-blogille ja Melutalossa-blogille ja kiitämme kaikesta! Uusille bloggaajille olemme suunnitelleet esittelypäiviä heti vuodenvaihteen jälkeen. Kannattaa siis seurata Kotopirkkoja jatkossakin. Sinullakin on mahdollisuus voittaa tämä Nevertexin upea Kotopirkot-pipo, arvomme voittajan kun 5000 tykkääjää on täynnä (tällä hetkellä puuttuu siis n. 60 tykkääjää).

Vuoden vaihde on silkkaa arvontaa! Kotohippusia-blogin Facebook-sivuilla alkoi myös arvonta, suunnatkaahan sinne siis ja muistakaa tykätä sivuista! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Nevertexin kanssa.

Ei kommentteja