Lontoon jouluhumua


Päätettiin vielä repäistä tälle vuodelle ja lähteä T:n kanssa kahdestaan muutaman päivän irtiotolle Lontooseen. Ei olla kahden oltukaan missään sitten häämatkan, joten innolla odotan. Ihana äitini lupasi tulla meille asumaan eläintarhan kanssa, joten hoitoloistakaan ei tarvitse huolehtia.



Aion raahata T:tä pitkin joulumarkkinoita ja kauppoja Aiomme käydä katsomassa muutamia nähtävyyksiä, pysähdellä kuppiloihin ja nautiskella muutaman päivän ihanasta englantilaisesta tunnelmasta. Viettää rauhallisen loman ja pienen hengähdystauon. Hotelliksi valikoitui Berjaya Eden Park hotel, mikä sijaitsee Bayswaterin alueella. Sama metropysäkki on siis lähin kun mitä meillä oli viimeksikin* :) Tykättiin kovasti tuosta alueesta, siitä pääsi metrolla kätevästi ja hotellejakin on keskittynyt tuolle alueelle paljon.  



Lähdemme marraskuun lopulla, joten todennäköisesti siellä sataa kokoajan ja joudumme pitämään sadetta kahviloissa ja pubeissa, mikäs sen romanttisempaa. En ole yhtään museoihminen, enkä yleensä käy katsomassa nähtävyyksiä, jotka eivät mua kiinnosta vain siksi, että ne "pitäisi nähdä", joten museot jää varmasti tältäkin kerralta väliin. Katselin tuossa vähän musiikkitarjontaakin ja harmillisesti T:n yksi lempparibändeistä soittaa Lontoossa juurikin lauantai-illalla, kun meillä on aamulla lento kotiin.



Todennäköisesti pyörähdämme Oxford Streetillä tekemässä jouluostoksia ja Portobellon markkinat oli aika kivat, jossa voisi uudelleenkin käväistä. Myös Camden Town ja Soho jäi viimeksi kokematta. Mielenkiinnolla odotan Lontoon jouluhumua ja valoja ja koko sitä tunnelmaa. Kun pääsee hetkeksi pois täältä kaikesta ja ihan vain huilimaan ennen joulua ja kaikkea muuta hässäkkää. Kahdestaan. Ei voi tulla huono reissu! 



Kummasti sitä parissa vuodessa unohtaa noita nähtävyyksiä ja paikkojakin, joten ei muuta kuin Lontoon oppaat jälleen käteen :) 

*Kuvat on parin vuoden takaiselta Lontoon reissultamme, josta kirjoitetun postauksen löydät täältä. 

Ei kommentteja