Eläinten vanhainkoti Wanha Markki

Olen jo monena vuonna vieraillut Wanhassa Markissa vähintään kerran kesässä. Se on ihanan idyllinen vanha maalaistalo vain puolen tunnin matkan päässä Seinäjoelta. Wanha Markki on eläinten vanhainkoti, missä osa eläimistä tallustelee vapaana pitkin pihaa. Siellä kulkevat sulassa sovussa kalkkunat, ankat ja kanat, shetlanninponi ja lampaat. Lisäksi löytyy paljon muita lopetusuhan alta pelastettuja eläimiä esimerkiksi vuohia, possuja, alpakoita, pupuja, hevosia, jotka viettävät eläkepäivänsä Wanhassa Markissa. Tänäänkin paikalla oli paljon vierailijoita, joilta eläimet saivat roppakaupalla silityksiä. Kiva vierailukohde sekä lapsiperheille, että meille aikuisille eläintenystäville. 



Wanhasta Markissa on myynnissä upeita asusteita, vaatteita, käsitöitä, itsetehtyjä spa-tuotteita, Lissu-kortteja, lahjatavaroita ja muuta kivaa ostettavaksi mukaan. Vähän harmittaakin, kun jäi tuo myymälän puoli nyt tutkimatta.  Täältä löytyy myös Wanhan Markin isännän Heikki Laaksosen taiteen myyntinäyttely. Täytyy ehkä pyörähtää vielä uudemman kerran ostoksilla, ennen kuin Wanha Markki sulkee ovensa tältä kesältä 14.8. Kahvilasta voi napata päiväkahvit ja istuskella aurinkoisella terassilla katsellen eläinten touhuja.


Paikan päällä oli myös suloinen puimurista tehty pehmiskioski, mistä ostimmekin viilentävät jätskit ennen kotimatkalle lähtöä. Suosittelen vierailua Wanhassa Markissa jos et ole vielä käynyt :) 


1 kommentti

Aurinkokujalla kirjoitti...

Enpä ole moisesta ikinä kuullutkaan. Onpa tosi hyvä idea. Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.