Keittiötä


Pysyin kuin pysyinkin terveenä ja pääsin katsastamaan Waldo's Peoplen Onniteekkiin :) Hyvä oli! Maanantaina heräsinkin soittoon, missä pyydettiin mua muutaman tunnin päästä jatkohaastatteluun erääseen työpaikkaan. Pitäkää siis peukkuja, toivon mukaan ratkeaa tällä viikolla! Toinen veljenikin pääsi kouluun ja toinen veljeni sai uuden työpaikan, joten ehkä ei kahta ilman kolmatta ;)





Mua on pidemmän aikaa ärsyttänyt keittiössä toisen ikkunan alla oleva välikkö, jossa T:llä on tapana säilytellä kaljojaan ja kun ei usein juo, niin ne kaljat ovat sielä oikeastaan aina. Lisäksi siellä on meidän rikkaimuri. Etsiskelin jonkin aikaa jotain mukavaa kappaa, tai keittiöpyyhkeitä mistä voisin ommella siihen verhon, mutta ei löytynyt mieleistä, joten väsäsin kyseisen verhon Ikeasta ostamastani kankaanpalasta.







Ignooratkaa kuolemaisillaan oleva orkidea.. 





 Sopii kuin valettu ja pitää kaikki härpäkkeet piilossa! Vielä paremminhan se sopii sitten joskus, kun saamme keittiön laminaatin vaihdettua samaksi mitä olohuoneessa ja makuuhuoneessakin on. Ehkäpä jossain välissä :) Pöydällä nököttää kaksi saamaani ystävänpäiväkorttia, kiitos K & K! Itse en nyt tänä vuonna ollut ystävänpäivän kanssa asialla ollenkaan, enkä lahjonut ketään. Toivottavasti hyvitän sitä pitkin vuotta muilla tavoin :) Unohdin perjantaina toivotella teille hyvää ystävänpäivää ja jopa hakea Nolalle cartrophen-piikin, mikä auttaa sen lonkkia. Hupsis..










Täällä jatketaan isoäidinneliöpeiton parissa! Palaillaan!


Säilytyspaikka lahjapapereille


Oon miettinyt jo pidemmän aikaa, mihin säilöisin kaikki lahjapaperit. Netissähän siihen olisi aika huikeita ideoita:







[kuva täältä]







[facebook/creative ideas]







[kuva täältä]





Mulla ei nyt tälläsiin ollu mahdollisuutta, mutta mielessä on ollut että joku säilytyspaikka niille pitäisi keksiä, kun lojuivat jossain ihan liian pienessä laatikossa. Kävin viime viikonloppuna Tiimarissa kattomassa mitä kaikkea sielä vielä on ja bongasin sitten täydellisen säilytyspaikan paperirullilleni!







(pahoittelut kännykkäkuvasta ja silmiä särkevästä lattiasta)


Vielä mahtuu moooonta rullaa! Niin kätevä! Maksoin siitä 3e ja on kyllä jokaisen euronsa arvoinen! Tiimari myi myös paljon läpinäkyviä laatikoita jos jonkinlaiselle pikkutavaralle, mutta niitä en nyt napannut mukaan. 


Tohon vois vielä maalata liitutaulumaalilla vaikka kivan "etiketin" :) 





Meidän piti tänään järjestää yhden ystävän 30v. bileet, saunoa pihasaunassa ja mennä katsomaan Sonata Arcticaa Rytmikorjaamolle, mutta T sairastui kovaan kuumeeseen keskiviikkona ja edelleen on kipeänä. Jäi sitten nämä bileet välistä.. Muhun ei oo vielä tarttunut ja toivoisin kerrankin selviäväni tartunnatta, kun huomenna olisi Waldo's People Onniteekissa ja sinne on pakko päästä!
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Kaapin tuunaus


Meille tuli viikonloppuna vieraita yöksi ja yläkerrassahan meillä on toisessa huoneessa parisänky. Huone on toiminut mulla ompeluhuoneena ja suurimmaksi osaksi varastona. Siellä on kaikenlaisia vanhoja huonekaluja ja hurjan paljon tavaraa, mitä pitäisi käydä läpi. Se oli mun huone silloin teininä, kun asuin vielä täällä vanhempieni ja sisaruksieni kanssa. Huoneelle ei oo tehty mitään remonttia edelleenkään ja esimerkiksi lattia on upeaa ruskeankuvallista muovimattoa.. :D Tällä hetkellä se on ompelu-ja askarteluhuoneena sekä vierashuonekäytössä. 













Viime viikolla siivoiltiin sitä hiukan ja sain idean koittaa tuunata yhtä huonekalua. Koska ryhdyin heti tuumasta toimeen, en ehtinyt ottaa kuvaa, millainen se oli aluksi. Tässä kuitenkin puoliksi tuunattuna:










Oikea ovi siis alkuperäinen, vasempaan jo ehdin liimailla vanhojen lehtien mainoksia ja kuvia. Sekoitin erikeeperiä ja vettä 1:1 suunnilleen. Valitsin vanhoista lehdistä hyviä mainoksia enkä sen kummemmin niitä somitellut etukäteen, vaan sivelin suoraan liimavesiseoksen kaapin oveen ja lisäsin kuvia yksi mainos kerrallaan. Sudin vielä mainoksen päällekin liimavesiseosta ja hyvin tuntuu pysyvän, vaikka kaapin ovet ovat liukuovia.





Tässä kokonaan valmiina:










Kankaat on ihan hujan hajan ja niille pitäisi keksiä joku järkevämpi säilytystapa, mutta näillä mennään nyt tällä hetkellä :) Mitä sanotte tuunauksesta?








Moskakin olisi innokkaasti tullut kuvailemaan..










"Saako tulla?" :D Viime yönä vastaava näky tuli todella tutuksi.. Meidän makkarin ovessa on nyt joku ongelma ja ovi aukenee itsestään. Se lukkoklipsu ei siis jotenkin estä oven aukeamista, vaikka kuinka yrittäisi laittaa oven kunnolla kiinni. Yleensähän meillä ei eläimet makkariin tuu. Heräsin 3-4 kertaa siihen, että koirat vinkui olkkarissa (olis varmaan halunneet tulla makkariin kanssa mut tiesivät ettei oo lupaa), ovi oli auki, Moska mönki mun päällä ja Nessa tutkiskeli milloin vaatekaapin sisältöä, milloin tiputteli yöpöydältä huulirasvoja sun muita. Hienosti meni siis ;) Lopulta lukemattomien kissojen saalistuksien ja yhden yöpaita päällä tehdyn koirienpissatuksen jälkeen sain nukuttua vajaa 5 tuntia putkeen. En tiedä millä tuon oven köyttäisi kiinni seuraavaksi yöksi...





Nyt lähden lenkille ja loppuyö meneekin isoäidinneliövilttiä kootessa :)

Pitsistä


Tässä lupaamani kuvat keittiön "uusista" pitsiverhoista. Näiden ompelu oli hermoja raastavaa, mutta pidän niiden keveydestä ja läpikuultavuudesta. 









Tuossa alaosassa näkyykin pieni pätkä tuota ikkunan alla olevaa aukkoa, siihen mulla on aikomuksena ommella verho mahdollisimman pian kunhan ehdin. 











Mitä pidätte? Kankaan merkki on Gulldis ja sitä saa Ikeasta.


Ei mulla muuta tällä kertaa! Palaillaan seuraavalla kertaa huonekalutuunauksen merkeissä :) Odottelen, että kyseinen väkerrys kuivaa ja saan siitä paremmat kuvat. Nyt hyvää yötä!