Elokuviin!!!


Niin se vaan tuntuu, että aika menee hirveetä vauhtia eikä mitään ehdi kirjotella.
Kiva jos jaksatte lueskella vielä vaikka bloggausvauhti ei päätä huimaa :)
Juhlat meni tosi hyvin silloin ja kaikilla oli mukavaa :) Eikä krapulaakaan tullu :D


Viime viikonloppuna juhlittiinkin sitten mun omia synttäreitä ja sinne piti häärätä kaikenlaista. Nola aloitti tietysti karvanlähdön just viime viikolla ja viikonlopun aikana imuroitiin vissiin kolme kertaa :D




Käytiin toissa viikonloppuna katsomassa se paranormal activity (linkistä näkee trailerin jos uskaltaa katsoa...) elokuvissa ja kyllä oli kamala elokuva!
Tykkään kyllä kauhuelokuvista mutta toi oli niin jännittävä, että piti laittaa silmät välillä kiinni :D
Onko kukaan muu käynyt katsomassa sitä? Mitä tykkäsitte?
Jännästi se on jakanut mielipiteitä, osa ei tykkää yhtään ja osa taas tykkäs kovastikin. Mä en osaa sanoa tykkäsinkö vai en mutta pelottava se oli :D


Huomenna mennään T:n kanssa katsomaan se Twilight New Moon.
Kertoilen sitten mitä tykkäsin :) Kuulemma T:llä on mulle joku yllätyskin, saa nähdä ;) Jännää!

Lauantainakin tulee Nora Robertsin elokuva Sydänyö tv2:lta klo 22.05 ja oon ihan hulluina noihin Nora Robertsin kirjoihin, joten se pitää kans katsoa :) Sunnuntaina pienempi veli täyttää 15v ja me mennään juhlistamaan sitä. Lahjan ajattelin ostaa vasta ens viikolla, kun en oo täs nyt ehtinyt etsiä mitään, joten lahjaideoita saa heitellä :)

Nyt pakko mennä nukkumaan, että jaksaa vielä huomisen päivän töissä.

[klik]


Lenkillä.

Kävin lauantaina maailman ihanimmalla lenkillä, kyllä niin mieli lepäsi ja sai taas voimia seuraavaan viikkoon.
Aurinko oli laskemassa eteeni ja värjäsi taivaan erilaisiin oranssin ja violetin sävyihin. Takanani täysikuu nousi. Ilmassa tuoksui pakkanen, eikä mistään kuulunut muita ääniä kuin omat askeleeni ja koirien läähätys. Pilvet näyttivät tummanvioleteilta ja pilvien siluetit hassun muotoisilta. Maa oli kuurassa ja tuuli vain vähän.
Koirat säntäilivät iloissaan edestakaisin ja juoksivat hippaa pitkin peltoja. Toivat keppejä, että saisivat taas hakea niitä uudelleen ja uudelleen. Kävivät välillä tönäsemässä mua käteen kertoen, että kiva että olet siinä. Haukkuivat riemusta.
Kävelin ja kävelin eikä olisi tehnyt millään mieli kääntyä takaisin. Nautiskelin hiljaisuudesta ja maaseudun rauhasta. Työpäivinä on jo pimeä, kun ehdin töistä kotiin eikä tuolla peltotiellä näe enää yhtään mitään, joten lenkeistä tulee yhä useammin remmilenkkejä. Ehkä sitten, kun lunta tulee, näkisi taas myöhemminkin illalla kävellä tuolla.
Ensi viikonloppuna olisikin suuret juhlat, ystäväni täyttää 30-vuotta. Suunnitelmissa on hohtokeilailua, ravintolassa syömistä, hyvää seuraa.. Olisi tarkoitus käydä hänen kanssaan kasvohoidossa kahdestaan päivällä, ajattelin sen olevan hänelle lahja. Meitä lähtee n. 10 hlön porukka ja varmasti tulee olemaan ikimuistoiset juhlat :) En malta odottaa!